Otsi blogist

September 14, 2010

Studenterhuset

Juba teisel päeval kui Aalborgi jõudsin ja Student House'is ehk taani keeles Studenterhuset'is istusin panin ennast vabatahtlikuna baaris töötamiseks kirja. Kui kuulsin, et seal üliõpilaste pubis ongi nii, et kõik kes seal töötavad on vabatahtlikud ja keegi peale paari inimese palka üldse ei saa, siis tundus see päris lahe olevat ja tahtsin ka kohe minna:) Eelmise nädala lõpus siis mulle helistati, et kas ma tahaksin proovipäevale tulla, kus mulle baari jm tutvustatakse ja siis eile käisingi seal esimest korda tööl. Enamus ajast tutvustati kuidas asjad seal käivad, aga saime ka juba reaalselt baaritööd teha (minuga koos oli treeningvahetusele tulnud ka üks prantsuslane). Kuigi oli esmaspäeva õhtu ja väga palju rahvast ei olnud, siis oli ikka lahe - näiteks proovisime vist 3 erinevaid kokteile ja shotte teha mis siis pärast ise saime ära juua ja enamus ajast niisama tsillisime. Aga arvan, et see on lahe kogemus baaris töötamiseks, mõeldes ka selle peale, et saan seda vb tulevikus ära kasutada ja selle eest äkki isegi palka saada:)...
Kuigi töötame vabatahtlikena siis teatud privileegid ikka on, nt saame iga töötatud tunni eest teatud zetooni, millega saame kõiki baaris müüdavaid asju personalihinnaga ehk tavaliselt poole hinnaga ning alati saame tasuta kohvi ja teed ja ka veidi süüa kui tööl oleme. Lisaks sellele korraldatakse vabatahtlikele igasugu üritusi ja üldse neil on selline oma network.
Eilse põhjal tundus küll väga lahe seal töötada ja panin endale kohe ka järgmise vahetuse kirja, järgmine neljapäev... loodetavasti meeldib siis ka!

No comments: