Otsi blogist

October 9, 2006

Jälle eksam.

Täna oli eksam! Isegi täitsa hästi tunnen ennast selles suhtes... loodan isegi läbi saada, kuigi õppima pean veel palju, eks finantsi ajal saan kõik selgeks. Hommikul oli nii hea uni ka, kusjuures Harro oleks ka sisse maganud kui ma poleks teda äratanud... Ja eksam väsitas päris ära ja siis tuli veel neli tundi loengut ka, business ethics. Kusjuures see eksam mis nüüd järgmine esmaspäev on, on ainult raamatu peale, niiet kiibekiiresti lugema ja rohkem midagi erilist tegema ei peagi, välja arvatud report, mis tuleb hiljem. Ühesõnaga arvan et lähen Kuldigasse ka ikka (see on üks konverents AIESEC’iga koos Ventspilsi local committee’ga)... ma arvan et seal saab lahe olema.

Laupäeval olid siis vanavanaema matused. Et pühapäeval Riiga tagasi jõuda pidin juba laupäeval ära tulema, aga õnneks jõudsin hästi, kuigi imelikul kombel sõitis buss Pärnust juba 51 välja, kuigi oleks pidanud sõitma alles 18.55.

Pühapäeval siis hommikul varakult üles et 10.50 LU’sse jõuda, enne seda pidin veel pannkooke tegema, kuna pühapäevad on pannkoogipäevad!

Miitingul olid kõigepealt teooria osad, tiimidest ja juhtidest ja tagasisidest. Ja pärast lõunat hakkasime ka nn. mänge mängima, mis kujutas endast tiimides erinevate ülesannete täitmist. Lahti sain alles poole kuuest ja kogu päev oli päris väsitav olnud, aga samas lõbus. Mulle eriti eeldivad sellised pisikesed asjad mis nad teevad kui inimesed tahavad vaheldust või hakkavad väsima nagu tutvumise mängud, ühistantsud, massaaž jpm. Üks kord oli vihma tegemine ka... käte omavahel hõõrumine (õrnalt sabistab), siis nipsud (tibutab), siis põlvepatsud (sajab) ja siis jalgadega trampimine (padukas) ja samamoodi tagasi kuni vihm järele jääb. Ja kui kogu auditoorium seda teeb siis on päris efektiivne. Peale AIESEC’i oli ka üks päris huvitav juhtum, tahtsin koju minna, aga ei saanud sest kongialune oli üle ujutatud... enne mind üks vanem meest just oli end paljajalu võtnud ja läks läbi vee, aga ma mõtlesin et ma küll ei taha ja läksin hoopis kooli, õnneks olin enne hommikul juba IF’i asjad kaasa võtnud ja siis sain Liga’ga koos ülesandeid lahendada.

Nüüd oleks veel vaja Yearbook’i jaoks küsimusi mõelda ja raamatut lugeda, aga rohkem nagu polegi midagi...

Tahaks juba IE tulemusi teda saada!
Leidsin ühe vana pildi Gaudeamuselt ka...

No comments: