Otsi blogist

October 26, 2006

Presed

Täna oli pikk ja väsitav päev... kõigepealt olid presentatsioonid, business ethics, meie olime esimesed ja natuke paanikat tekitas ka see, et marius, see poiss, kes leetus oma pere üleval peav ja ainult eksamitel käib, jäi hiljaks presele ja alustasime ilma temata, kuigi opositsiooni tegi ta ilusti ära. Nii, igastahes, midagi head me seal ei kuulnud, mulle tundus endale ka et meie teema oli väga lapsik, aga palju asju on siin nii, mingit tõsist asja ei tehtagi eriti... vähemalt mulle tundub vahel nii.
Siis tuli kohe peale nelja tundi presede vaatamist, loeng 2 tundi otsa, mis oli siis 17.15-19.00 :S õudukas, pole vist kunagi varem seitsmeni loenguid olnud.. aa ja vahepeal sain International Finantsi tulemused teada, sain 108 (ikka veel 200-st), mis on väga kehv tulemus, aga vähemalt ma ei pea muretsema selle pärast uuesti.
Siis läksin koori ja täna oli Ilze pm viimane proov, kuigi ta ütles et ta tuleb järgmine kord ka veel alguses korra, aga veel, üks meie koori liiga sai isaks ja siis ta tõi šampust ja kommi, nämm :P
Ja nüüd siis jõudsin koju, sõin natuke ja hakkasin homsest mõtlema. Hommikul on veel palju teha, pean raha vahetama ja polnud enne sellele peo teemale ka mõelnud, aga mul pole midagi selga panna, teemakas on PIMP!
Igastahes pean ennast kenasti välja magama, sest ENERGY'l on koguaeg tegemist!

No comments: