Otsi blogist

March 22, 2011

Cherry.ee - Kampaania Estonian Airiga!

Cheery.ee ja Estonia Air korraldavad 21.-25.03.2011 kampaaniat Suur Lennunädal! Täna saab nt Tallinn-Barcelona ja Barcelona-Tallinn lendudele vouchereid osta - ühe suuna (ehk ühe voucheri) hinnaks ainult 89 EURi. Kui praegu hindu Estonian Airi kodulehelt vaatan siis nt maikuus lendamise hinnad on 120st kuni 225 euroni, seega suht soodsad hinnad, aga mitte nii soodsad kui eile.

Eile pakkuti sama kampaania raames lende Tallinn-Kopenhaagen, Tallinn-Oslo, Tallinn-Stockholm suundadel 49 euro eest. Ostsin siis 2 voucherit:) Nendega saan maikuus Kopist Tallinnasse ja tagasi. Minu meelest päris hästi saadud! Kusjuures uurisin just oma pileteid ja kudas millega tulla saaksin, valitud kuupäevadel olid soodsaimad hinnad üle 600 DKK üks ots, seega kokku 1200 DKK ehk 161 EURi, aga nüüd saan sama reisi tehtud 49+49 = 98 EURiga.

Jõudsin just päev varem Aalborg-Kopenhaageni otsa ära osta, sest lähen sinna veidi varem ja ei jaksanud kauem enam viivitada, sest hinnad hakkasid vaikselt tõusma. Kopenhaagenisse lendan 28.aprill ja jään sinna samaks nädalavahetuseks Marile külla, et siis maikuu alguses edasi Tallinnasse lennata. Täpsemad lennu ja saabumisajad selguvad homme kui piletid ära ostan. Kuna Aalborgis vaja projekti kallal ka töötada, siis pean kiiresti tagasi tulema/minema, aga 2 nädalat plaanin Eestis kindlasti olla enne kui tagasi lendan.

Aga kui plaanis suvel reisima minna siis soovitan cherry.ee'l silma peal hoida. Pakkumisi Estonian Airilt tuleb veel 3 päeva, äkki mõni sihtpunkt jääb silma.

Kõige rohkem meeldib mulle see, et ei pea läbi Riia lendama ja saan otse Kopi - palju kiirem ja mugavam! (Esialgse plaani kohaselt pidin tagasitulles AirBalticuga tulema, kuna nendel oli pilet kõige soodsam).

1 comment:

Kristiina said...

Jee! Sel korral ma küll ei taha maha magada sinu Eestis käiku. Anna varakult teada, kus trajektooridel liigud ja millal näeme ;) Enne ma sind Taani tagasi ei lase, kui näinud oleme :)