Otsi blogist

November 25, 2010

Koduigatsus?!

Hämmastav kui kiiresti suudab inimene ära harjuda täiesti teise keskkonnaga... Mõtlen aeg-ajal täiesti teadlikult, et kui palju ma nüüdseks olen Aalborgis olnud ning kui kaua see mulle tundub. See väike linnake on juba päris tuttavaks saanud ja tänavad on isegi kohati kodused mulle. Enam ei tunne kampuses ennast peata kanana, tean kuhu minna ja isegi hoonetes orienteerun normaalselt.
Ühikatoa olen ka saanud hubasemaks muuta ja siin mulle ka täitsa meeldib - minu pildid seina peal, ostsin vannitoa ja duširuumi põrandale matid ja tuppa vaibakesed, isegi selline väike asi nagu vannitoa seinal olev metallist riiulike šampooni jm jaoks muudab seda kohta siin hubasemaks. Paar asja küll on veel mida tahaksin, aga ma arvan et küll ma need ka varsti saan:)
Detsembri alguses on siin juba korraldatud jõululõunad (muidugi on neid ka novembri lõpus osadel, aga mina pole veel ühelgi käinud) - tahaksin minna nii meie ühika omale kui ka Studenhouse'i omale, sest tundub et see jõululõunate teema on siis päris populaarne ning iga grupp või ühing või mistahes pande korraldab enda oma...
Samas nii hästi ja mugavalt kui ma ka ennast siin keskkonnas ei tunneks, avastan ikkagi ennast arvestamas, et kui palju päevi on veel jäänud 16. detsembrini, kui Eestisse lendan ja mis ma siis pihta hakkan, kuhu lähen, kellega kokku saan, keda näen (üle pika aja)... see on kuidagi palju põnevam ja kuidagi ei suuda keskenduda meie semestriprojektile, mis ideaalis peaks enne äralendu valmis olema... loodetavasti leian kuskilt ikkagi selle motivatsiooni, et siis saaksin kodus olles ja Eestis olles seda aega nautida! Varsti näeme!

1 comment:

Unknown said...

Näeme, jah :P