Otsi blogist

April 19, 2011

Lemvigi tripp

Käisin lõpuks meie "taani perel" külas!

Läksime Kaare'ga mootorrattaga ja sõit oli natuke pikk ja ilm külmavõitu, aga see-eest oli tagasi tulles ilm väga ilus ning ka seal olles ilm väga suvine:)

Sain oma taani keelt praktiseerida ja peaaegu kogu pere ära näha. Kui enne polnud väga kursis et kes kelle lapsed on jne, siis nüüd tean kõike:) Põhiliselt veetsime aega siis Kareni, Gerdi, Akseli, Lene ning Jesperi ja Maikeniga. Laupäeval jõudsime pärastlõunal ning siis olime toas ning söime, rääkisime juttu, vaatasime filmi. Pühapäevaks olid meie võõrustajad väikese road tripi meile planeerinud. Sõitsime läbi kõik Lemvigi lähistel olevad "vaatamisväärsused" ning jällegi sõime palju:) Aga üldiselt meeldis mulle natuke rohkem Taanimaad näha ja uut infot saada! Käisime mitmes rannas, teomaja vaatamas, lohet lendamas, arhitektuuriveidrusi kaemas ning niisama ilusaid vaateid nautimas.

Esmaspäeva hommikul nägime ka Mathias'e, Sebastiani ja Mille ära enne tagasitulekut, sest pudinad olid vanavanemate juurde toodud kuna lasteaiad on see nädal juba kevadpühadel.

Loomulikult oli kõik väga toredad ning Karen ja Gert saatsid ka oma soojad tervitused Eestisse! "Best greetings to your mom! And you are always welcome here!"

Tehtud klõpsud tripist siin.

No comments: