Otsi blogist

October 15, 2010

Solar Mobile Charger

Eelmine laupäev oli campuses suur pidu (RUSfest), mille pilet oli 200 DKK! Mõtlesin, et võiks ju ka minna, aga pileti eest küll sellist raha välja käima ei hakka... õnneks tuli välja, et neil on vaja baari inimesi:) Ühesõnaga sain siis minna peole niisama ja lisaks veel tasuta jooke umbes 2 tunni baaris olemise eest - hea diil!

Kuna järgmise kahe stipi tähtajad oli 15.10, siis said need ka esmaspäeval välja saadetud. Nüüd on natuke ootamist, aga pöidlad pihku!

Taani keelega läheb ka päris hästi, minu meelest:) Käin ikka usinalt loengutes ja üritan võimalusel lugeda lehti vms, millest ma eriti küll veel aru ei saa... rääkida eriti ei julge veel, mis on paha, tean küll, aga no ega nii kiire ka siis pole...

See kolmapäev/neljapäev oli Aalborgis töömess. Kuigi see oli põhiliselt tehniliste alade üliõpilastele suunatud, käisin ka ikka seal ära ja niisama uurisin erinevate taani firmade kohta... mõned olid ka minust huvitatud ja pakkusid päris huvitavaid programme jne ja loomulikult jagati ka palju tasuta nänni... rääkimata erinevatest võistlustest ja konkurssidest, kus igast lahedaid asju võita sai - osalesin ikka kõikides mis silma jäid ja ka juba võitsin endale päikesepatareiga laadija ehk siis Solar Mobile Charger'i. Sellega pidavat muid asju ka laadida saama, aga kõigepealt on päikest vaja:) Eks alati on äge midagi võita! Äkki võidan midagi veel sealt messilt.

Muide, täiesti juhuslikult jagati muu nänni hulgas seal ka tasuta arvutikotte, just sellist nagu kodust saada tahtsin (ainult lukuga), seega rohkem pole vaja otsida, sain juba siit endale ühe sellise koti:)

Tänaseks on loengud juba läbi ja ees nädalavahetus, ei teagi kohe mis kogu selle vaba ajaga peale hakata (just hakkas uus kursus, seega eks muidugi peaks lugema, aga veel midagi kriitilist või kiiret pole)... küll ma midagi välja mõtlen, reede ju ikkagi:)

Koolis peaks muidu reedeti olema Friday Bar, kus soodsamalt õlut jm jooke pakutakse, siiamaani pole veel selle ajal siin olnud, aga vb täna näen kuidas see siis välja näeb...

1 comment:

Unknown said...

Aga mina käisin koolitusel ja sain mäluka, nii vahva mu arust :)