Otsi blogist

March 5, 2012

Elu Silkeborgis

Nüüdseks olen juba veidi üle kuu aja siin elanud. Alguses oli väga harjumatu, ega siiamaani päris ära harjunud ei ole aga natuke on juba parem. Ausalt öeldes tunnen, et ma pole selle aja jooksul eriti midagi ära teinud...muideks, maja on ka veidi linnast väljas ja lähiümbruses eriti midagi ei ole... püüan küll lõputöö asjad käima lükata, aga väga ei edene. Esiteks on raske teemat täpselt paika panna ja teiseks kirjutan (vist üldse esimest korda) täiesti üksinda! Pole kedagi kellega arutada, kellele aru anda ega delegeerida. Tean, et pean lihtsalt ühest otsast alustama ja küll siis vaikselt asjad hargnema hakkavad... vähemalt seda ma loodan...

Peale lõputöö, hoian silmad lahti ka tööpositsioonide liinil, sest kool on juunikuuks läbi ning siis oleks tööd vaja :)

Mõlemal rindel on loodetavasti abiks Karjäärimess, kuhu homme Aalborgis lähen... vaatan, kas saan mõne firmaga jutule minu lõputööteema asjus, et mis nad segmenteerimisest üldse teavad/arvavad ning uurin samas ka uute võimaluste kohta.

Ahjaa, muide lõputeema plaanin kirjutada kuidas managerid teevad otsuseid segmenteerimise kohta s.t. kas ja kuidas nad oma kliente või turgu segmenteerivad ja kuidas nendele erinevatele sihtgruppidele toodet või teenust pakutakse. Rohkem sealt otsuste tegemiste poolest... sellised on vähemalt hetkemõtted.

Natuke teisel teemal ka... viimased 2 nädalavahetust oleme siin suurt koristustööd teinud aias. See oli muidu suhteliselt võssa kasvanud ja igast sodi täis, aga nüüdseks oleme palju võsa ja ka puid maha võtnud ja järgmine nädalavahetus läheb arvatavasti kogu selle sodi põletamiseks.

Paar viimast päeva olen ka sutsu haige olnud, aga praegu on juba parem ja kurk enam ei valuta eriti :) Jeeii, happy! Aga eriti midagi kirjutada polegi, kuna eriti midagi siin ei toimu. Loodetavasti muutub see varsti - jätkan üsna varsti uuesti taani keele kursustega. Kaare'ga raamatu lugemine on küll kasulik, aga mitte väga efektiivne hetkel kuna sõnavara on mul ikka suhteliselt kehv...

No comments: