Otsi blogist

June 23, 2013

Remember to be awesome!

Tere-tere, vanakere!

Oleme hetkel Hong Kongis ja edasi läheb reis Austraaliasse... meie Austraalia tripi tarbeks tegin eraldi reisiblogi, siia http://remembertobeawesome.blogspot.com.

Peamiselt on plaanis sinna üles panna videoid ja mõnikord äkki kirjutan natuke ka siia blogisse, aga peamiselt ikka kirjutan/update'in reisiblogisse...

Esimene video on juba üleval, minge vaadake :)

Palavad tervitused Hong Kongist,
Anni ja Kaare

June 14, 2013

Makeupaften ehk ärasaatmispidu

Täna oli meie viimane õhtu Silkeborgis ja selle tarbeks olin juba mitu nädalat varem planeerinud väikese kokkusaamise. Kõigepealt läksime Body Shopi, kus saime veeta kaks tundi ja nautida endale meigi tegemist ja hiljem läksime istusime veidi kohvikusse ja tsillisime, rääkisime juttu.

Body Shopis olevat see võimalus ammu juba, et saab tulla sõbrannadega ja siis tehakse sulle 50 DKK eest meik ja antakse nõu jne, eesmärgiks muidugi Body Shopi tooteid müüa, mis neil ka täna õhtul edukalt õnnestus:) Mina küll midagi ei ostnud, aga teised küll... soovitan minna poodi aega veetma, kui Eestis ka selline võimalus on. Tore oli näha kuidas teistele meiki tehti ja veel toredam kui endale tehti. Lasin endale teha dramaatilise sinise silmameigi, kahjuks meik kaua ei kestnud, aga sinnamaani oli päris ilus:)

Õhtul peale jooke jätsime kõigiga keeltekoolist hüvasti ja nüüd üritab Kaare oma kotti pakkida. Meil on veel homme natuke aega enne kui Glostruppi sõidame ja mina plaanin homme kotti pakkida... see on ka ikka väga viimasele minutile jäänud... aeg kuidagi kadus käest ära nii Eestis olles kui ka juba Taanis tagasi olles ja pakkides.

Aga üldiselt on väga põnev ja ma ainult loodan et midagi tähtsat maha ei jää!